Flera nätverk – En affärsfilosofi

Early Blue har sitt ursprung i bemanningsföretaget LäkarAkademien, som vi etablerade 2006. LäkarAkademien har idag flera hundra legitimerade läkare anslutna och uppdrag över hela landet. Företaget har gjort sig känt för hög kvalitet och leveranskontinuitet, och inte minst för en mer utvidgad syn på bemanningsuppdraget. Vi vill kunna erbjuda våra uppdragsgivare samma läkare nästa gång, för att den vägen skapa trygghet och utveckling tillsammans. Vår ambition är alltså inte bara att få uppdraget, utan att få det igen och igen.

Vi startade Early Blue av två skäl: dels för att vi med vår idé kan hjälpa några av Sveriges viktigaste medarbetare att hitta tillbaka till känslan av att ”älska sitt jobb”. Men också för att vi själva, den dagen vi blir sjuka, vill mötas av skickliga yrkesmänniskor som älskar sitt jobb och som känner att de vill, kan och får ge av allt det kunnande de har inom sig.

Det måste vara den bästa ”vårdgaranti” som någon kan ge.

LäkarAkademien

Är du läkare och känner att ditt engagemang är större än vad du får utrymme för i din nuvarande arbetsform, då är du välkommen att ansluta dig till LäkarAkademien.