Flera nätverk – En affärsfilosofi.

Early Blue har sitt ursprung i bemanningsföretaget LäkarAkademien, som vi etablerade 2006. LäkarAkademien har idag flera hundra legitimerade läkare anslutna och uppdrag över hela landet. Företaget har gjort sig känt för hög kvalitet och leveranskontinuitet, och inte minst för en mer utvidgad syn på bemanningsuppdraget. Vi vill kunna erbjuda våra uppdragsgivare samma läkare nästa gång, för att den vägen skapa trygghet och utveckling tillsammans. Vår ambition är alltså inte bara att få uppdraget, utan att få det igen och igen.

 

Vi startade Early Blue av två skäl: dels för att vi med vår idé kan hjälpa några av Sveriges viktigaste medarbetare att hitta tillbaka till känslan av att ”älska sitt jobb”. Men också för att vi själva, den dagen vi blir sjuka, vill mötas av skickliga yrkesmänniskor som älskar sitt jobb och som känner att de vill, kan och får ge av allt det kunnande de har inom sig.

Det måste vara den bästa ”vårdgaranti” som någon kan ge.

LäkarAkademien

Är du läkare och känner att ditt engagemang är större än vad du får utrymme för i din nuvarande arbetsform, då är du välkommen att ansluta dig till LäkarAkademien. Anslut dig här!

Nyheter

Vinster i Välfärden

07 februari, 2017

Som bekant vill regeringen förbjuda vinster i välfärden (inte förluster konstigt nog). De…

Vår skattefinansierade verksamhet

09 april, 2015

Fakta för skattebetalare 2015 Skattebetalarnas Förening lämnar årligen en rapport vad all vår…

Ny medarbetare

10 februari, 2014

Sedan januari har Therese Grannas börjat hos oss. Tessan kommer initialt att bistå…

Ledarskapsutbildning

19 april, 2013

Vi har öppnat ett samarbete med Rehbinder Chefscoachning AB för att kunna erbjuda…

Nyhetsarkivet »