Nyhetsarkiv

Vinster i Välfärden

Publicerad den 07 februari, 2017

Som bekant vill regeringen förbjuda vinster i välfärden (inte förluster konstigt nog). De använder felaktig data genom att ta med läkares och sjuksköterskors egna bolag där dessa hyr ut sig själva igenom för att påvisa att vinsterna är ”enorma” relativt aktiekapitalet. Läs Uvells blog där hon redovisar för skatteregler, företagsekonomi samt avslöjar denna utredningsbluff.

http://www.uvell.se/2016/09/05/l%C3%B6fven-och-fondsocialismen-33249344

 

Vår skattefinansierade verksamhet

Publicerad den 09 april, 2015

Fakta för skattebetalare 2015

Skattebetalarnas Förening lämnar årligen en rapport vad all vår skatt som vi betalar in, löntagare och företagare direkt eller via moms och andr indirekta punktskatter. Cirka 70% av medborgarnas inkomster försvinner i skatt. Hur mycket av detta hamnar i Välfärden, det vi i  nätverket säger ska vara en ”NY vår”? Läs rapporten och fundera själv…

 

Ny medarbetare

Publicerad den 10 februari, 2014

Sedan januari har Therese Grannas börjat hos oss. Tessan kommer initialt att bistå oss i nätverket med administrativa tjänster. Har du frågor rörande lediga uppdrag, bokningar, tidrapporter, fakturor och löner så är Tessan den som kan hjälp dig.

Tessan kommer närmast från Högskolan i Gävle där hon nyligen avslutat sin 3-åriga ekonomilinje. Innan dess arbetade hon på ett annat bemanningsföretag som var inriktad mot industrin. Med den bakgrunden så kommer vi få mycket stor nytta av hennes kunskaper alla vi i nätverket Early Blue.

Jag hälsar Tessan varmt välkommen till Early Blue å alla nätverkares vägnar!

Ledarskapsutbildning

Publicerad den 19 april, 2013

Vi har öppnat ett samarbete med Rehbinder Chefscoachning AB för att kunna erbjuda föreläsningar och workshops för oss i nätverket. Vi i nätverket kan på så sätt få bra personlig utveckling till en (mycket) billig penning. Denna typ av tjänst betalar annars landstingen och kommunerna dyra pengar för att utveckla sina chefer. Håll koll på dina mejl och boka upp dig vid lämpligt tillfälle!

Ta del av bra förmåner

Publicerad den 02 oktober, 2012

Som nätverk kan man få bra priser genom att vi är många. Inom kort kommer vi presentera några tjänster som vi förhandlat fram bra priser på. Håll koll på dina mejl…

Nyheter

Vinster i Välfärden

07 februari, 2017

Som bekant vill regeringen förbjuda vinster i välfärden (inte förluster konstigt nog). De…

Vår skattefinansierade verksamhet

09 april, 2015

Fakta för skattebetalare 2015 Skattebetalarnas Förening lämnar årligen en rapport vad all vår…

Ny medarbetare

10 februari, 2014

Sedan januari har Therese Grannas börjat hos oss. Tessan kommer initialt att bistå…

Ledarskapsutbildning

19 april, 2013

Vi har öppnat ett samarbete med Rehbinder Chefscoachning AB för att kunna erbjuda…

Nyhetsarkivet »